Розробка експертних систем заснованих на знаннях - Катеринич, Л.О. (Компьютерная математика, 2013)
Розглядаються теоретичні основи наукових підходів щодо представлення знань, що можуть бути використанні для розробки і проектування експертних систем для різних предметних областей.