Про метод граничних інтегральних рівнянь розв'язування крайових задач для систем еліптичних рівнянь спеціального виду у частково необмежених областях - Музичук, Ю.А.; Хапко, Р.С. (Доповіді НАН України, 2012)
Розглядається крайова задача для системи елiптичних рiвнянь спецiального виду в частково необмежених областях. Використання технiки функцiй Грiна дає можливiсть отримати iнтегральне подання розв’язку з невiдомими функцiями на поверхнi обмеженої областi. Обговорюються прямий i непрямий варiанти методу граничних iнтегральних рiвнянь.