Упорядкована адсорбція органічних молекул на неорганічних наночастинках - Малюкін, Ю.В.; Єфімова, С.Л.; Ткачова, Т.М.; Григорова, Г.В. (Вісник НАН України, 2015)
Розглянуто сучасний стан і перспективи створення новітніх наноконтейнерних систем доставки лікарських засобів. Наведено результати власних досліджень авторів з використання неорганічних нанокристалів ортованадатів ReVO₄:Eu³⁺ (Re = Y, Gd, La) з різним форм-фактором як нанорозмірного носія активної органічної речовини.