Відданість науці (до 80-річчя академіка НАН України О. А. Летичевського) - Сергієнко, І.В. (Вісник НАН України, 2015)
3 травня 2015 р. виповнилося 80 років академіку НАН України Олександру Адольфовичу Летичевському. Свій поважний ювілей він зустрічає, зберігши творчу активність і відданість науці, на посаді завідувача відділу теорії цифрових автоматів Інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України.