Шлях і покликання (до 80-річчя академіка НАН України Г. П. Півторака) - Скопненко, О.І. (Вісник НАН України, 2015)
14 червня 2015 р. виповнюється 80 років від дня народження видатного українського мовознавця, фахівця з історії та діалектології східнослов’янських мов, етногенезу східних слов’ян, академіка НАН України Григорія Петровича Півторака.