Об энергосбережении в импульсных технологических процессах - Божко, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Пропонується принцип енергозбереження в iмпульсному технологiчному процесi. Цей принцип оснований на неповному розрядi накопичувального конденсатора.