Секвенційні числення темпоральних і мультимодальних логік часткових предикатів - Шкільняк, О.С. (Искусственный интеллект, 2013)
У статті досліджено транзиційні композиційно-номінативні модальні логіки. Для таких логік розглянуто властивості відношення логічного наслідку для множин специфікованих станами формул. Побудовано секвенційні числення чистих першопорядкових темпоральних і мультимодальних логік еквітонних предикатів. Для цих числень доведено теореми коректності й повноти.