Геоінформаційна технологія формування кадастру емісій парникових газів у електроенергетичному секторі України - Топилко, П.І.; Бунь, Р.А. (Искусственный интеллект, 2013)
Розроблено математичні моделі для просторового аналізу процесів емісії парникових газів внаслідок спалення викопного палива для виробництва електроенергії в Україні. Створено геоінформаційну технологію, яка дає можливість формувати георозподілену базу даних емісій та будувати просторові кадастри емісій парникових газів при виробництві електроенергії в Україні.