Програмне середовище моделювання росту патологічних утворень на основі динаміки Ріхарда - Марценюк, В.П.; Багрій-Заяць, О.А. (Искусственный интеллект, 2013)
У даній роботі розглянуто модель росту патологічного утворення, розвиток якого описує динаміка Ріхарда. Запропоновано веб-інтегроване програмне середовище для моделювання розвитку патологічного утворення, до складу якого входить бібліотека Java-класів.