Задача оптимального керування в моделі побудови штучних ЕКГ МакШеррі - Марценюк, В.П.; Сарабун, Р.О. (Искусственный интеллект, 2014)
У роботі поставлено і чисельно розв’язано задачу оптимального керування для системи ЕКГ МакШеррі, з дотриманням принципу найменшої дії.