Задача Коші для одного класу сингулярних еволюційних рівнянь - Городецький, В.В.; Мартинюк, О.В.; Петришин, Р.І. (Доповіді НАН України, 2013)
Встановлюється розв’язнiсть задачi Кошi для еволюцiйного рiвняння з псевдобесселевим оператором зi змiнним символом у класi обмежених неперервних парних на R функцiй.