Модульована структура сполуки (Tb₀,₇₀Zr₀,₃₀)(Al₀,₁₇Si₀,₈₃) - Муць, Н.М.; Аксельруд, Л.Г.; Гладишевський, Р.Є. (Доповіді НАН України, 2013)
Рентгенiвським дифракцiйним методом монокристала визначено кристалiчну структуру чотирикомпонентної сполуки (Tb₀,₇₀Zr₀,₃₀)(Al₀,₁₇Si₀,₈₃): надпросторова група PCm2m(00q), a = 0,4152(1), b = 1,0421(3), c = 0,3854(1) нм, хвильовий вектор модуляцiї q = 0,1440(1), базовий структурний тип CrB.