Задача Коші та двоточкова задача для еволюційних рівнянь із операторами узагальненого диференціювання - Городецький, В.В.; Мартинюк, О.В. (Доповіді НАН України, 2013)
Дослiджено властивостi операторiв узагальненого диференцiювання Гельфонда–Леонтьєва в узагальнених просторах типу S. Встановлено розв’язнiсть задачi Кошi та двоточкової за часом задачi для еволюцiйних рiвнянь з такими операторами в просторах основних та узагальнених функцiй.