Нелокальні за часом задачі для еволюційних рівнянь із псевдобесселевими операторами нескінченного порядку - Городецький, В.В.; Мартинюк, О.В. (Доповіді НАН України, 2013)
Встановлено коректну розв’язнiсть нелокальної багатоточкової за часом задачi для одного класу еволюцiйних псевдодиференцiальних рiвнянь нескiнченного порядку у випадку, коли гранична функцiя є узагальненою функцiєю типу розподiлiв Соболєва–Шварца.