Абстрактні крайові оператори та деякі класи лінійних розширень лінійних відношень - Оліяр, Ю.І.; Сторож, О.Г. (Доповіді НАН України, 2013)
У термiнах абстрактних крайових операторiв встановлено умови взаємної спряженостi двох лiнiйних вiдношень у гiльбертовому просторi, а також дано опис максимально дисипативних розширень симетричного вiдношення.