Клас нових функцій для побудови дискретних моделей коливних систем з широким спектром динамічних режимів - Заяць, В.М. (Доповіді НАН України, 2013)
Запропоновано новий клас спецiальних функцiй, якi є комбiнацiями показникових функцiй з довiльною основою та рiзним знаком показника. Пiдтверджено доцiльнiсть їх застосування до побудови та аналiзу нелiнiйних дискретних моделей коливних систем з метою розширення дiапазону можливих динамiчних режимiв.