Структурні основи створення хромової карбідосталі евтектичного типу з підвищеною зносостійкістю - Шевченко, О.М. (Доповіді НАН України, 2013)
За простою технологiєю отримано новий дешевий матерiал типу карбiдосталi з високими зносостiйкими властивостями. Дослiдження показали, що в результатi гарячого пресування та термообробки в отриманому матерiалi формується досить складна гетерофазна структура внаслiдок одночасного проходження процесiв гарячої деформацiї, дифузiї та синтезу карбiдiв.