Вміст мікроелементів у плазмі крові хворих при розвитку пухлинних процесів - Коваленко, О.В.; Холодна, Л.С.; Сенін, С.А.; Любченко, Г.А.; Гридіна, Н.Я. (Доповіді НАН України, 2013)
Дослiджено вмiст мiкроелементiв плазми кровi у хворих при розвитку пухлинних процесiв. Встановлено, що за умов розвитку пухлинних процесiв у сироватцi кровi хворих вiдбуваються змiни мiкроелементного балансу.