Внесок академіка В.І. Вернадського в розвиток світової та української гуманітаристики - Онищенко, О. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2013)
У статті розглядаються деякі проблеми внеску академіка В.І. Вернадського в розвиток світової та української гуманітаристики.