Михайло Драгоманов у житті і світі Володимира Вернадського - Даниленко, В. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2013)
Розкривається роль М. Драгоманова у житті В. Вернадського, його вплив на формування світогляду, ідейних позицій та переконань вченого.