Ставлення Володимира Вернадського до Української революції (1917–1921 рр.) - Будзанівська, Н. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2013)
У статті розглядається ставлення Володимира Вернадського до політичних процесів в Україні у період 1917–1921 рр.