Діяльність С. Смаль-Стоцького у галузі шевченкознавства - Максимець, І. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2013)
Висвітлюється наукова праця Степана Смаль-Стоцького з вивчення і аналізу творчості Т. Шевченка.