Зображення груп лінійних операторів у банаховому просторі степеневими рядами - Горбачук, М.Л.; Горбачук, В.М. (Доповіді НАН України, 2013)
Для довiльної C₀-групи та аналiтичної C₀-пiвгрупи лiнiйних операторiв у банаховому просторi встановлюється iснування щiльної у цьому просторi множини, на елементах якої задану групу або пiвгрупу можна зобразити у виглядi степеневого ряду для експоненти вiд її генератора. Даються умови, за яких цей степеневий ряд є цiлою оператор-функцiєю експоненцiального типу.