Вплив солей міді на функціонування антиоксидантної системи у тканинах щурів - Цудзевич, Б.О.; Калінін, І.В. (Доповіді НАН України, 2013)
Дослiджено вплив рiзних анiонiв солей мiдi на бiохiмiчнi показники та функцiонування антиоксидантної системи в тканинах щурiв. Показано, що введення солей мiдi з рiзним анiонним складом в органiзм тварин впливає на кумуляцiю дослiджуваного елемента та бiохiмiчнi показники, а також функцiонування антиоксидантної системи у тканинах щурiв.