Розвиток наукознавчих досліджень під впливом засобів комунікацій веб-середовища - Корецький, А.І. (Наука та наукознавство, 2013)
Розглянуто роль електронних ресурсів як незамінних джерел інформації для проведення наукознавчих досліджень. Наведено приклади практичної реалізації проектів з аналізу масивів даних, доступних у Веб-середовищі.