Ю.О. Храмов (до 80-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2013)
Юрію Олексійовичу Храмову, відомому українському вченому та видавцеві, доктору фізико-математичних наук, професору, який збагатив вітчизняну історію науки, історію НАН України, києвознавство та наукове книговидання вагомими результатами, 14 травня 2013 року виповнилося 80 років.