Історія досліджень оптичного запису інформації в Україні (друга половина ХХ ст.) - Колтачихіна, Ол.Ю. (Наука та наукознавство, 2013)
У статті проведено аналіз історії досліджень оптичного запису інформації в Україні у другій половині ХХ ст. крізь призму її ключових результатів та у світовому контексті.