Академік М.М. Амосов і розвиток ідей його школи в галузі біологічної та медичної кібернетики - Гороховатська, О.Я. (Наука та наукознавство, 2013)
У статті розглядаються деякі аспекти діяльності наукової школи академіка М.М. Амосова в галузі біологічної та медичної кібернетики, а також вплив його ідей на розвиток біологічної та медичної кібернетики в Україні та світі.