Объединенный клеточный метод умножения матриц - Елфимова, Л.Д. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Запропоновано об’єднаний клітинний метод множення матриць, який являє собою гібрид трьох методів: рекурсивних методів Штрассена, Лейдермана та швидкого клітинного методу множення матриць. Взаємодія трьох методів забезпечує найвищий порівняно з відомими методами відсоток мінімізації (37 %) мультиплікативної, адитивної та загальної складності клітинних аналогів відомих алгоритмів множення матриць. Оцінку обчислювальної складності об’єднаного методу наведено на прикладі отримання клітинного аналога традиційного алгоритму множення матриць.