Публічні бібліотеки в нових адміністративних, соціальних і культурних умовах - Будиньська, Б. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Розглянуто сучасний стан, структуру, фонди, роботу з читачами публічних бібліотек Польщі за нових соціально-економічних умов.