Особливості формування бази первинних даних інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу - Довгий, С.О.; Трофимчук, О.М.; Копійка, О.В.; Россов, П.Б.; Сіверський, П.М.; Лебідь, О.Г. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті розглянуті питання підвищення ефективності та прозорості прийняття управлінських рішень щодо бюджетного процесу в Україні на основі формування бази первинних даних інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу.