Структура та основні функції інформаційно-аналітичних систем підтримки прийняття законодавчих рішень - Сергієнко, І.В.; Гуляницький, Л.Ф. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
Розглянуто питання розробки принципів функціонування, інформаційних технологій, математичного забезпечення та архітектури компонентів систем підтримки прийняття рішень, які призначені для використання у складі інтегрованої інформаційно-аналітичної системи "Електронний Парламент".