Прогнозування розвитку економіки Чернігівської області в середовищі PowerSim у складі ІАСБП - Шинкоренко, Т.П.; Степаненко-Липовик, Б.В. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
Розглянуто результати прогнозних розрахунків доходів місцевого бюджету Чернігівської області на 2012–2013 рр., які були здійснені з використанням модельного комплексу, розробленого для Чернігівської області у складі інтегрованої інформаційно-аналітичної системи супроводжування бюджетного процесу в Україні. Запропоновано критерії відбору та здійснено відбір основних видів економічної діяльності, а також основних макропоказників для формування інформаційної бази реального та суспільного сектора Чернігівського регіону.