Призначення та основні функції підсистеми "Моніторинг та оперативний аналіз виконання Державного бюджету України" інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу - Довгий, С.О.; Трофимчук, О.М.; Копійка, О.В.; Сіверський, П.М.; Лебідь, О.Г. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті розглянуті питання підвищення ефективності та прозорості прийняття управлінських рішень щодо бюджетного процесу в Україні за рахунок моніторингу та оперативного аналізу виконання Державного бюджету України в межах інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу.