Інформаційно-аналітичні засоби дослідження взаємозв'язків фіскальної і монетарної політики в процесі формування регіональних бюджетів - Бігдан, В.Б.; Горбачук, В.М.; Чорний, Ю.М. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
В роботі представлено створені в Інституті кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України інформаційно-аналітичні засоби для дослідження взаємозв’язку бюджетно-податкової (фіскальної) та грошово-кредитної (монетарної) політики у системі регулювання міжбюджетних відносин. Наведено загальну структуру та приклад практичного застосування цих засобів для порівняльного аналізу динаміки регіональних макроекономічних показників при супроводженні бюджетного процесу в Україні.