Застосування національних рахунків охорони здоров’я при формуванні галузевого балансу - Хорозов, О.А. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
Розглянуто формування галузевого балансу з урахуванням потреб ресурсів лікувальних закладів та застосування функціонально-вартісного аналізу для розрахунку вартості медичних послуг при плануванні регіонального бюджету.