Нестаціонарний колокаційно-ітеративний метод розв’язування крайової задачі для звичайних диференціальних рівнянь з параметрами - Поселюжна, В.Б. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
Розглядається питання застосування нестаціонарного колокаційно-ітеративного методу до розв’язування крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь з параметрами. Побудовано алгоритм методу, встановлено достатні умови його збіжності.