Наближення сум згорток з ядрами Пуассона сумами Фур’є в рівномірній метриці - Сорич, В.А.; Сорич, Н.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
Одержана асимптотична поведінка величини, що характеризує сумісне наближення деяких класів аналітичних функцій сумами Фур’є.