Секвенційні числення композиційно-номінотивних логік квазіарних предикатів - Шкільняк, С.С. (Проблеми програмування, 2012)
Побудовано секвенційні числення першопорядкових композиційно-номінативних логік часткових однозначних, тотальних неодно-значних та часткових неоднозначних квазіарних предикатів кванторного рівня. Такі числення запропоновано для загального випад-ку логік квазіарних предикатів, для логік однозначних еквітонних та логік тотальних антитонних предикатів. Для побудованих чис-лень доведено теореми коректності та повноти.