Композиційно-номінативні логіки з непрямим іменуванням - Россада, Т.В.; Шкільняк, С.С. (Проблеми програмування, 2012)
Досліджено композиційно-номінативні логіки, базовані на іменних множинах з непрямим іменуванням. Запропоновано та досліджено операції над такими множинами, зокрема, операції реномінації. На цій основі побудована логіка реномінативного рівня.