Система вищої освіти в Польщі за спеціальністю бібліотекознавство і наукова інформація на початку нового століття. Мобільність. Акредитація. Стандарти освіти - Джевецький, М. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Зазначено, що висока якість освіти, постійне її удосконалення, креативність, уміння працювати, використовуючи ресурси знань та інформації, мають значення для якісного рівня інформаційного суспільства і місця в ньому бібліотекарів і фахівців з інформації.