Методологія аналізу статичних даних для реалізації перспективного планування в автоматизованій інформаційній системі "Надання медико-соціальних та реабілітаційних послуг" - Федоренко, С.М.; Чадюк, А.В. (Проблеми програмування, 2012)
У роботі описано один з можливих варіантів реалізації методології аналізу статистичних даних для планування бюджету у сфері надання медико-соціальних та реабілітаційних послуг потерпілим на виробництві. Пропонується варіант реалізації розробленого алгоритму в інформаційній системі. Визначено основні завдання розвитку системи та розширення інформаційного складу баз даних.