Комплекси включення на основі β-циклодекстрину та гетероциклічних сполук — перспективні супрамолекулярні системи - Осташко, В.В.; Рябов, С.В.; Керча, Ю.Ю.; Лаптій, С.В.; Штомпель, В.І.; Кисіль, А.І.; Войтенко, З.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розроблено комплекси включення на основi циклодекстрину та ряду гетероциклiчних сполук. На прикладi комплексу β-ЦД — 2-(4-хлорофенiл)-5H-iмiдазо[2,1-a]-iзоiндол методами IЧ, УФ спектроскопiї, ДСК (диференцiйної сканувальної калориметрiї) та ширококутового розсiювання рентгенiвських променiв дослiджено їх властивостi та структуру.