Архітектура та функціональні можливості системи ситуаційного керування охороною зон відповідальності - Алексеєв, В.А.; Мостовий, В.В.; Терещенко, В.С.; Яловець, А.Л. (Проблеми програмування, 2012)
Розглядаються архітектура та функціональні можливості системи ситуаційного керування охороною зон відповідальності. Описуються особливості реалізації та функціонування підсистеми (ПС) „Аналітик”, призначеної для оцінки ситуацій, що можуть виникати в процесі ситуаційного керування.