Аналог теореми Сміта для зліченних графів Кокстера - Коротков, А.С.; Тимошкевич, Л.М. (Доповіді НАН України, 2013)
Дослiджено iндекси злiченних графiв Кокстера. Доведено твердження про монотоннiсть iндексу i аналог теореми Смiта.