Морфологічна характеристика мікроінкапсульованої тканини аденоми прищитоподібної залози людини за умови ксенотрансплантації щурам з експериментальним гіпопаратиреозом - Тронько, М.Д.; Балла, І.А.; Пастер, І.П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Показана висока життєздатнiсть i морфофункцiональна активнiсть мiкроiнкапсульованої тканини аденоми прищитоподiбної залози людини за умов ксенотрансплантацiї щурам з експериментальним гiпопаратиреозом, що свiдчить про перспективнiсть її використання як трансплантата при компенсацiї гiпофункцiонального стану паратиреоїдної системи в клiнiчнiй практицi.