Паралельна розподілена реалізація моделювання паралельних обчислень - Дорошенко, А.Ю.; Гнинюк, М.В. (Проблеми програмування, 2014)
Запропонована паралельна реалізація для раніше створеного інструментарію моделювання гетерогенних паралельних обчислювальних систем, побудованого на основі фреймворку GridSim. Проведена перевірка та первинне дослідження цієї реалізації на прикладі однієї прикладної задачі.