Про множини рівня псевдогармонічної функції на площині - Полулях, Є.О. (Доповіді НАН України, 2014)
Нехай T є лiсом, який є об’єднанням скiнченної кiлькостi локально скiнченних дерев, V₀ є множиною його вершин валентностi 1. Запропоновано достатню умову того, щоб образ вкладення Ψ: T \ V₀ → R² був множиною рiвня псевдогармонiчної функцiї.