Напрями вдосконалення діючих механізмів управління інноваціями в умовах модернізації економіки України - Землянкін, А.І.; Підоричева, І.Ю. (Економіка промисловості, 2015)
На основі проведених досліджень стану та результативності діючих механізмів управління інноваціями розроблено пропозиції щодо їх удосконалення та підвищення стимулюючої дії на інноваційні процеси, що протікають в українській економіці.