Співвідношення світського й божественного в галицькій іконі - Руско, Н. (Наука. Релігія. Суспільство, 2013)
У статті проаналізовано відмінність ікони від картини. Закцентовано на антропологізмі галицької ікони, співвідношенні в ній світського та божественного елементів.